De 5 zekerheden van filstar

De 5 zekerheden van filstar

Als je project je lief is, kies je voor Filstar.
Waarom? Hierom:

1. Snelle levering

1. Snelle levering

Alle Filstar producten kunnen snel worden geleverd. Hoe dat kan? Bij Filstar produceren we -in tegenstelling tot vele andere leveranciers- met een van de modernste productielijnen van Europa. Met ruim 300 medewerkers en 4 productiehallen van 20.000m2 werken we vakkundig, slim én snel.

2. Binnen 24 uur een offerte

2. Snel een offerte

Bij Filstar snappen we dat jij door wil met je klus en dat jij je klant niet wil laten wachten. Daarom zetten wij alles op alles om jouw offerte snel in je mailbox te hebben. Zo kun jij ook lekker verder. Voor grotere projecten kan het zijn dat we net wat meer tijd nodig hebben. Maar ook dan krijg je altijd binnen 24 uur een reactie, zodat je weet waar je aan toe bent.

3. Kwaliteit

3. Kwaliteit

Filstar werkt met VEKA voor de kunststof profielen en Aluprof voor de aluminium profielen. Veka profielen zijn vormvast, onwrikbaar, duurzaam en hebben uitzonderlijk hoge isolatiewaardes voor zowel warmte als geluid. De aluminium Aluprof profielen zijn ideaal vanwege de onbegrensde mogelijkheden. Van robuust tot slank en altijd met de hoogste waardes.

4. Scherpe prijzen & full service

4. Scherpe prijzen & full service

Filstar produceert grote volumes en maakt gebruik van een hypermoderne geautomatiseerde productielijn, hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en de prijs scherp. Met ons vaste team calculeren, leveren en monteren kunststof en aluminium kozijnen en de toebehoren zoals waterslagen, zetwerk, dorpels enz. We ontvangen graag de tekeningen en we gaan aan de slag van A tot oplevering.

5. Altijd een passende oplossing

5. Altijd een passende oplossing

Filstar is er voor de professional. We zijn niet te beroerd een stap extra te zetten en denken graag met je mee. In elke hoek van Nederland leveren we, en we ondersteunen je bij grote en kleine projecten, Want een top product wordt pas 5 sterren als je niet alleen kunt rekenen op snelle levering en scherpe prijzen, maar ook op super service. Zo gaan we samen voor de ideale win-winst situatie.

Wil je weten wat jij kunt winnen met Filstar? Lesley Hendriks werkt graag een persoonlijke offerte voor je uit. Bel +31(0)6 14 84 74 93, mail lesley@filstar.nl of vraag online een vergelijkende offerte aan.

Vraag offerte aan

Scherp en snel.