Schuifhordeur

De schuifhordeur van Filstar is geschikt voor schuifpuien. De schuifhordeur kan aan de binnen- of buitenzijde op het kozijn worden gemonteerd. De schuifhordeur wordt aan de bovenzijde van het kozijn bevestigd en is voorzien van gelagerde loopwieltjes. Aan de onderzijde is een teflon geleiding gemonteerd.

De schuifhordeur kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als de schuifpui gesloten is. De schuifhordeur is geschikt voor kunststof, houten en aluminium deurkozijnen.

Bediening

In open toestand zit het gaas opgesloten in het aluminium sluitprofiel. Het systeem loopt in een zwarte zg. Caterpillar (ketting) over de geleidestrip. Het openen en sluiten gaat eenvoudig door het aluminium bedieningsprofiel heen en weer te schuiven.

Het systeem is traploos bedienbaar hetgeen betekent dat het op ieder gewenste plaats blijft staan. De deur wordt standaard geleverd met een borstel en excl. handgreep.

Horren schuifhordeur

Kleuren profielen

Standaard kleuren 34mm profiel

RAL 8019 RAL 9001 RAL 9010 F1 Geanodiseerd

Bediening

In geopende stand staat de schuifdeur voor het “vaste” deel van een schuifpui. Het sluiten gaat eenvoudig en licht doordat de wieltjes soepel over de rails lopen.

Systemen

De schuifhordeur wordt standaard voorzien van een tussenbar (kalf). De bovenkoof wordt in de kleur van de schuif hordeur geleverd.

Horren schuifhordeur

Monteren

Tips & tricks

Volgens onderstaande tekening geeft u de schuifrichting aan. Bij montage is het belangrijk dat het bovenrail goed vlak en waterpas wordt gemonteerd. De bovenkoof moet op de juiste hoogte gemonteerd worden. Het schuifdeel kan daarna eenvoudig met de loop wieltjes in de bovenkoof worden geplaatst.

Vragen of extra hulp nodig?

Staat de schuifhordeur die jij zoekt er niet tussen of wil je graag wat extra hulp of advies?
Neem contact op met Lesley Hendriks, hij helpt je graag. Bel +31(0)6 14 84 74 93 of mail naar lesley@filstar.nl