aannemers_projectontwikkelaars aannemers

Voor aannemers en projectontwikkelaars

Filstar is je partner bij nieuwbouw- en renovatieprojecten: wij leveren én monteren. Na ontvangst van de tekeningen en het lastenboek gaan we aan de slag met de calculatie en maken we een overzichtelijke en gedetaileerde offerte. Soms overleggen we direct met de architect, zodat we de best passende oplossing offreren voor jouw project. Wil je er bijvoorbeeld een automatische schuifdeur in? Filstar regelt het! Na jouw akkoord plannen we het werk en gaan onze monteurs aan de slag.

Onze kunststof profielen van Veka hebben een wandsterkte conform EN 12608 klasse A, thermische isolatiewaarden tot maximaal 0,70 W/(m²K) en ruim 50 verschillende kleuren, glad of met nerf. Met het Veka profiel leveren we het nummer 1 profiel in de markt en maken we alle wensen en eisen van de architect waar!

Voor de Aluminium profielen werken we met Aluprof. Met miljoenen M2 aluminium ervaring biedt Aluprof voor elke uitdaging een oplossing. Zowel esthetisch als technisch behoort Aluprof tot de top van de wereld.

Check welke zekerheden Filstar biedt